Servicii Contabilitate

 Specialistii nostrii sprijina departamentul de contabilitate al companiei d-voastra si realizeaza optimizari si monografii contabile. Totodata, sunt oferite servicii privind intocmirea si depunerea declaratiilor si bilanturilor contbile. In functie de necesitatile clientului preluam mandate pentru realizarea de expertize contabile judiciare si extrajudiciare.

01

RAPORTARI LUNARE

In domeniul taxelor oferim consultanță privind impozitarea directă și indirectă, optimizare fiscală,rambursari de TVA, furnizare raporturi de due diligence fiscal.

Realizam planificări fiscale, pentru companii, fuziuni și restructurări. Sprijinim companiile in implementarea modificărilor legislative.

02

SUPRAVEGHEREA CONTABILITĂȚII

Specialistii nostrii asista companiile în organizarea departamentului de contabilitate, realizeaza verificarea înregistrărilor contabile, verifica contabilitatea fondurilor europene. Impreuna cu specialistii din zona de taxe realizeaza optimizări contabile și fiscale

03

EXPERTIZE CONTABILE

Realizam expertize contabile judiciare si extrajudiciare in diverse spete incredintate de clientii nostri. Obiectivele expertizei sunt stabilite de client, iar concluziile expertale sunt independente fata de solicitant.

 

Contacteaza-ne pentru a stabili o intalnire:

7 + 3 =