Servicii Fiscalitate

Asiguram consultanta in implementarea legislatiei fiscale pentru conformare, identificam solutii de optimizare fiscala, asistam clientii pe parcursul derularii controalelor fiscale si oferim reprezentare in litigii de natura fiscala. Intocmim dosare de rambursari de TVA si dosare privind preturile de transfer. serviciile de fiscalitate includ si efectuarea de expertize fiscale judiciare si extrajudiciare.

01

TAXE ȘI IMPOZITE

In domeniul taxelor oferim consultanță privind impozitarea directă și indirectă, optimizare fiscală,rambursari de TVA, furnizare raporturi de due diligence fiscal.

Realizam planificări fiscale, pentru companii, fuziuni și restructurări. Sprijinim companiile in implementarea modificărilor legislative.

02

PREȚURI DE TRANSFER

In domeniul preturilor de transfer asistentam companiile în pregătirea dosarului prețurilor de transfer, determinarea marjelor de profit în tranzacțiiile cu persoane afiliate.
03

EXPERTIZE FISCALE

Efectuam expertize fiscale extrajudiciare și emitem opinii independente. Totodata, asiguram suportul în litigii fiscale prin elaborarea de expertize fiscale judiciare.

04

CONSULTANȚĂ INSPECȚII FISCALE

In cazul efectuarii inspecției fiscale, asistam clientul pe tot parcursul derularii procedurii. Atunci cand este cazul formulam contestații impotriva deciziilor de impunere si reprezentam companiile în fața organelor fiscale și în fața instanțelor de judecată.

Contacteaza-ne pentru a stabili o intalnire:

11 + 2 =