Insolventa

Lipsa de adaptabilitate cu cerintele actuale ale pietei, un management defectuos, existenta unor parteneri de afaceri neseriosi, crizele economice la nivel global, pot fi printre cauzele care conduc la eliminarea unui intreprinzator din economia de piata.

Insolventa reprezinta un pericol pentru orice societate, deoarece in lipsa fondurile banesti nu mai pot fi platite datoriile societatii, nu se mai pot realiza rulaje, nu se mai pot face investitii, activitatea societatii intra pe o panta descendenta, iar daca nu sunt luate masurile adecvate societatea isi poate pierde activele si in final poate parasi circuitul economic prin faliment.

Evita ori gestioneaza eficient situatia de faliment apeland la serviciile noastre.

Serviciile Noastre

Daca afacerea ta intampina probleme sau daca pur si simplu doresti sa o inchizi apeleaza la serviciile noastre:

01

Dizolvare si Lichidare voluntara

Exista situatii cand desi societatea nu intampina probleme financiare, totusi investitorii decid inchiderea respectivei societati. Printre aceste situatii se afla lipsa de clienti ori piete, neintelegerile dintre asociati, ori pur si simplu se doreste redirectionarea investitiilor catre o alta zona. Indiferent de motiv, pentru inchiderea unei firme din proprie initiativa trebuiesc parcursi mai multi pasi.

02

Prevenire insolventa

Realizam procedurile legale pentru prevenirea starii de insolventa, concordat preventiv si mandat ad-hoc. Sprijinim companiile pentru realizarea creantelor prin procedurile de executare silita ori prin initierea demersurilor anterioare intrarii in insolventa a debitorilor

03

Reorganizare

In perioadele de criza sau pentru eficientizarea afacerii elaboram si urmarim planuri de reorganizare, Intocmim rapoarte de due diligence management. Oferim consultanta pentru reducerea cheltuielilor, creștere cifrei de afaceri, profitabilizarea afacerii, gasirea posibilitatilor de finantare.

04

Faliment

In procedura falimentului realizam operatiuni de lichidare a patrimoniului debitoarei pentru satisfacerea creantelor creditorilor.

Firme Radiate in 2019

Firme Suspendate in 2019

Firme Intrate in Insolventa 2019

Ani Experienta

Specialistii nostrii sunt alaturi de d-voastra in toate procedurile de dizolvare voluntara, de prevenire a insolventei si de insolventa. Intocmim rapoarte de due diligence si realizam planuri de reorganizare pentru rentabilizarea afacerii d-voastra. In procedura falimentului conducem activitatea debitorului, realizam inventarierea bunurilor, urmarim incasarea creantelor, lichidam activele debitorului  

Impreuna cu celelalte departamente abordarea cazurilor este una complexa si completa. Ne plac proiectele complexe si suntem onorati sa le putem gestiona.

Contacteaza-ne pentru a stabili o intalnire:

3 + 12 =