Evaluari

Prin intermediul raportului de evaluare realizam evaluarea oricarui tip de bun sau activ. indiferent ca aveti nevoie de o evaluare pentru realizarea unui deal, pentru fuziuni sau divizari de companii, pentru impozitare, inregistrari contabile, asigurari ori rezolvarea litigiilor, specialistii nostri va pot oferi consultanta si va pot furniza valoarea corecta a bunului evaluat. Mandatele incredintate atat din partea mediului privat, cat si din partea institutiile de stat (peste 10,000 de bunuri evaluate) recomanda echipa Tanasa Partners in domeniul evaluarilor.

01

EVALUĂRI IMOBILIARE

Pentru realizarea proiectelor de investitii, perfectarea de deal-uri ori in orice alt scop evaluatorii nostri acreditati ANEVAR realizeaza evaluari de terenuri, clădiri rezidențiale și nerezidențiale, proprietăți agricole, construcții speciale

02

EVALUĂRI MOBILIARE

Serviciile de evaluare includ si evaluari mobiliare a autovehiculelor, echipamentelor, garanțiilor reale și ipotecare, pentru realizarea proiectelor initiate de catre clienti.

03

EVALUĂRI FIRME

In business, frecvent, pentru realizarea de deal-uri, sunt necesare evaluări de afaceri (SRL, SA, etc.), de active financiare, de acțiuni, obligațiuni, participatiuni, etc. Tanasa Partners. este alaturi de clientii sai oferind o gama larga de servicii privind evaluarea de  afeceri.

04

EVALUĂRI NECORPORALE

Tanasa Partners prin intermediul specilistilor sai realizeaza si evaluari de bunuri necorporale, incluzand drepturi, acorduri, licențe, active necorporale, drepturi de proprietate intelectuală

Contacteaza-ne pentru a stabili o intalnire:

10 + 7 =